Rijnmond Meubel transport

Over RMT

Rijnmond Meubel Transport is een familiebedrijf gespecialiseerd in het vervoeren en monteren van nieuwe en bestaande meubelen.

Al meer dan 35 jaar bezorgen wij meubelen voor diverse woonwinkels door geheel Nederland bij particulieren thuis. Onze voertuigen zijn uitgerust met luchtvering, navigatiesysteem en GPS. Tevens zijn al onze voertuigen uitgerust met een pinautomaat.

Bij binnenkomst van de meubelen worden deze op juistheid en op eventuele schade gecontroleerd. Na controle worden de goederen voorzien van een sticker met naam en ordernummer van de betreffende winkel. Hierna worden de goederen op een vaste locatie gezet. De bijgaande documenten gaan naar het expeditiekantoor waar de meubelen worden binnengeboekt. Nadat door onze medewerkers op kantoor de bezorgafspraak met de klant is gemaakt, worden aan de hand van vaste routes de ritten ingepland. 1 Werkdag voor de bezorging kan de klant via de tab "bezorgtijden" te weten komen wat het te verwachten dagdeel van de bezorging zal zijn. Onvoorziene omstandigheden daargelaten. De klant zelf blijft altijd verantwoordelijk voor het opvragen van deze informatie. 

Tevens zijn wij in het bezit van een verhuislift die tot de zevende etage reikt.

Deze is ook apart te huur met chauffeur.